VOLONTIRAJTE U DOMU OMLADINE BEOGRADA!

U skladu sa potpisanim Protokolom o saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane stipendiste Fonda - studente završnih godina fakulteta umetnosti, produkcije, medija i novinarstva, komunikacija, računarstva i informacionih tehnologija da volontiraju kao saradnici na kulturnim, umetničkim, obrazovnim i zabavnim programima Doma omladine Beograda, uz sticanje iskustva i mogućnosti pružanja potvrda o obavljenoj stručnoj praksi. baner_dobPosebno pozivamo studente arhivare, bibliotekare i istoričare umetnosti da učestvuju u projektu sistematizacije i digitalizacije arhive Doma omladine Beograda povodom 50 godina postojanja.

Elektronske prijave sa imenom, prezimenom, kratkom biografijom, kontakt telefonom i adresom elektronske pošte slati na dobinfo@domomladine.org najkasnije do utorka, 22. aprila u 11 časova. Takođe, molimo sve zainteresovane stipendiste Fonda da svoju prijavu proslede i na adresu jovan.bjegojevic@mos.gov.rs

Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na razgovor u Domu omladine Beograda i o terminu će biti blagovremeno obavešteni.

Partneri

Top