VOLONTERSKI KAMPOVI U OKVIRU PROGRAMA „MLADI SU ZAKON“ – POZIV STIPENDISTIMA DA SE PRIJAVE I POMOGNU U SANACIJI POPLAVLjENIH PODRUČJA

Ministarstvo omladine i sporta i Fond za mlade talente pozivaju stipendiste da se prijave za učešće na volonterskim kampovima, koje organizuju Resurs centri u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije u okviru programa Mladi su zakon, i na taj način se aktivno uključe u sanaciju područja koja su pogođena poplavama.

volonteri_poplave

Kroz ovogodišnji program „Mladi su zakon“, koji realizuje 25 Resurs centara na teritoriji Republike Srbije, biće realizovani volonterski kampovi u gradovima i opštinama koja su pogođena poplavama, a koji imaju za cilj poboljšanje društvenog života stanovništva u ugroženim područjima nakon poplava, rešavanje problema ili potreba mladih u lokalnim zajednicama.

Više o kampovima, gradovima i opštinama u kojima se kampovi održavaju možete naći na specijalnom blogu otvorenom od strane Mladih istraživača Srbije – Volonteri posle majskih poplava.

Fond za mlade talente poziva sve stipendiste koji žele da aktivno učestvuju u kampovima svoju prijavu popune OVDE, kao i da prijavu dostave i na mejl: vladimir.javor@mos.gov.rs.

Sve informacije o kampovima, slobodnim mestima i aktivnostima u okviru istih možete dobiti i putem telefona 011/ 311-66-63.

Partneri

Top