UTVRĐEN IZNOS STIPENDIJE I TERMINI ZA POTPISIVANjE UGOVORA O STIPENDIRANjU ZA STUDENTE KOJI SVOJE STUDIJE NASTAVLjAJU U INOSTRANSTVU

Fond za mlade talente Republike Srbije obaveštava dobitnike stipendije po Konkurusu za stipendiranje studija u inostranstvu, da će se potpisivanje ugovora o stipendiranju obaviti u Palati Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, 1 sprat, sala 129, u četvrtak 10. decembra 2015. godine u sledećim terminima:

- studenti sa početnim slovom prezimena A, B, V i G od 9 do 10 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena D, Đ, E, Ž, Z, I i J od 10 do 11 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena K, L, Lj i R od 11 do 12 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena M, N i O od 12:30 do 13:30 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena P i S od 13:30 do 14:30 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena T, Ć, F, H, C, Č i Š od 14:30 do 15:30 časova.

Takođe, Fond za mlade talente Republike Srbije na održanoj sednici usvojio je iznos stipendije od 534.000,00 (neto) dinara po studentu. Svi dobitnici stipendije, koji potpišu ugovor o stipendiranju u navedenom terminu, primiće navedeni iznos u celosti najkasnije do kraja decembra.

Radna grupa Fonda za mlade talente podseća dobitnike stipendije da prilikom potpisivanja ugovora o stipendiranju obavezno sa sobom ponesu važeća lična dokumenta radi identifikacije (lična karta ili pasoš) i kopiju kartice ličnog dinarskog tekućeg računa radi provere podataka u ugovoru.

Za potpisivanje ugovora obavezno je lično prisustvo dobitnika stipendije. U izuzetnim i opravdanim slučajevima (bolest stipendiste ili opravadano odsustvo) potpisivanje ugovora može obaviti osoba koja ima overeno ovlašćenje za potpisivanje ugovora o stipendiranju. Ovlašćeno lice treba da ima overeno ovlašćenje, svoju ličnu kartu, i podatke o dobitniku stipendije u čije ime potpisuje ugovor.

Svi dobitnici stipendije treba da imaju u vidu da je potpisivanje ugovora predviđeno samo u navedenom terminu kako bi se u što kraćem roku pripremili nalozi za isplatu stipendija za sve dobitnike.

Takođe, napominjemo da prilikom dolaska na potpisivanje ugovora o stipendiranju u Palatu Srbija stipendisti moraju biti adekvatno obučeni radi nesmetanog ulaska u zgradu (nedozvoljen ulazak u trenerci i sportskoj opremi).

Partneri

Top