УТВРЂЕН ИЗНОС СТИПЕНДИЈЕ И ТЕРМИНИ ЗА ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА О СТИПЕНДИРАЊУ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СВОЈЕ СТУДИЈЕ НАСТАВЉАЈУ У ИНОСТРАНСТВУ

Фонд за младе таленте Републике Србије обавештава добитнике стипендије по Конкурусу за стипендирање студија у иностранству, да ће се потписивање уговора о стипендирању обавити у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило, 1 спрат, сала 129, у четвртак 10. децембра 2015. године у следећим терминима:

- студенти са почетним словом презимена А, Б, В и Г од 9 до 10 часова;

- студенти са почетним словом презимена Д, Ђ, Е, Ж, З, И и Ј од 10 до 11 часова;

- студенти са почетним словом презимена К, Л, Љ и Р од 11 до 12 часова;

- студенти са почетним словом презимена М, Н и О од 12:30 до 13:30 часова;

- студенти са почетним словом презимена П и С од 13:30 до 14:30 часова;

- студенти са почетним словом презимена Т, Ћ, Ф, Х, Ц, Ч и Ш од 14:30 до 15:30 часова.

Такође, Фонд за младе таленте Републике Србије на одржаној седници усвојио је износ стипендије од 534.000,00 (нето) динара по студенту. Сви добитници стипендије, који потпишу уговор о стипендирању у наведеном термину, примиће наведени износ у целости најкасније до краја децембра.

Радна група Фонда за младе таленте подсећа добитнике стипендијe да приликом потписивања уговора о стипендирању обавезно са собом понесу важећа лична документа ради идентификације (лична карта или пасош) и копију картице личног динарског текућег рачуна ради провере података у уговору.

За потписивање уговора обавезно је лично присуство добитника стипендије. У изузетним и оправданим случајевима (болест стипендисте или оправадано одсуство) потписивање уговора може обавити особа која има оверено овлашћење за потписивање уговора о стипендирању. Овлашћено лице треба да има оверено овлашћење, своју личну карту, и податке о добитнику стипендије у чије име потписује уговор.

Сви добитници стипендије треба да имају у виду да је потписивање уговора предвиђено само у наведеном термину како би се у што краћем року припремили налози за исплату стипендија за све добитнике.

Такође, напомињемо да приликом доласка на потписивање уговора о стипендирању у Палату Србија стипендисти морају бити адекватно обучени ради несметаног уласка у зграду (недозвољен улазак у тренерци и спортској опреми).

Партнери

Top