Usvojena Lista preliminarnih rezultata po Konkursu za nagrađivanje srednjoškolaca za postignute rezultate u 2013. godini

srednjoskolci_logo

Fond za mlade talente je na 50. sednici kojom je predsedavao Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta i predsednik Fonda, usvojio Listu kandidata koji ispunjavaju sve uslove i Listu kandidata koji ne ispunjavaju jedan ili više uslova konkursa ili imaju nepotpunu dokumentaciju po Konkursu za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2013. godine.

Na Konkurs se prijavilo ukupno 1284 učenika srednjih škola, od kojih 1113 ispunjava uslove konkursa.

Rok za primedbe po navedenom konkursu je do 17. jula 2014. godine a nakon roka za podnošenje primedbi biće utvđena Lista dobitnika nagrade.

Navedene liste se nalaze na internet stranici Ministarstva omladine i sporta i Fonda za mlade talente - www.fondzamladetalente.rs

Liste možete preuzeti ovde.

Na 50. sednici Fonda za mlade talente doneta je i Odluka o raspisivanju teksta Konkursa za stipendiranje najboljih studenata drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2014/15. godinu.

Konkurs će biti objavljen u dnevnom listu „Politika“ i na sajtu Ministartsva omladine i sporta najkasnije do 15. jula 2014. godine.

Partneri

Top