SVEČANA DODELA PLAKETA DOBITNICIMA STIPENDIJA ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU U UTORAK, 5. JANUARA 2016. GODINE

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić svečano će uručiti plakete „Dositeja“ stipendistima Fonda koji su svoje studije nastavili na nekom od prestižnih univerziteta u inostranstvu u školskoj 2015/2016. godini.

Svečanost će biti održana u utorak 5. januara 2016. godine, sa početkom u 12 časova u Palati Srbija, Braon salon, svečani ulaz „Fontana“, Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd.

Fond za mlade talente poziva dobitnike stipendija da zajedno sa članovima svojih porodica uveličaju dodelu plaketa i pridruže se svečanom koktelu zajedno sa ministrom Udovičićem i članovima Fonda za mlade talente.

Svoje prisustvo na svečanosti povodom dodele plaketa neophodno je potvrditi najkasnije do 3. januara do 20 časova  na mejl fondzamladetalente@gmail.com  uz obaveznu napomenu o eventualnom dolasku članova porodice.

Stipendiju Fonda po Konkursu za stipendiranje studija u inostranstvu za školsku 2015/16. godinu dobilo je 499 studenata, a stipendija je iznosila 534.000,00 dinara. Fond za mlade talente je od 2008. do danas stipendirao je blizu 3000 studenata koji su svoje studije nastavili na nekom od najboljih univerziteta u inostranstvu  i za te namene je utrošeno blizu 2 milijarde dinara.

Partneri

Top