SVEČANA DODELA PLAKETA DOBITNICIMA STIPENDIJA ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU 5. JANUARA 2016.

Fond za mlade talente Republike Srbije podseća dobitnike stipendije po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2015/16. godinu da će se svečana dodela plaketa održati u utorak 5. januara 2016. godine, sa početkom u 12 časova u Palati Srbija (Braon salon, svečani ulaz „Fontana“, Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd).

Svečanoj dodeli plaketa prisustvovaće Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić.

Fond za mlade talente poziva dobitnike stipendija da zajedno sa članovima svojih porodica uveličaju dodelu plaketa i pridruže se svečanom koktelu zajedno sa ministrom Udovičićem i članovima Fonda za mlade talente.

Svoje prisustvo na svečanosti povodom dodele plaketa neophodno je potvrditi najkasnije do 3. januara do 20 časova  na mejl fondzamladetalente@gmail.com  uz obaveznu napomenu o eventualnom dolasku članova porodice.

Stipendiju Fonda po Konkursu za stipendiranje studija u inostranstvu za školsku 2015/16. godinu dobilo je 499 studenata, a stipendija je iznosila 534.000,00 dinara. Fond za mlade talente je od 2008. do danas stipendirao blizu 3000 studenata koji su svoje studije nastavili na nekom od najboljih univerziteta u inostranstvu  i za te namene je utrošeno blizu 2 milijarde dinara.

Partneri

Top