STRUČNO USAVRŠAVANjE U KOMPANIJI HUAWEI U KINI ZA STIPENDISTE FONDA

Kompanija HUAWEI Technologies Serbia, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta - Fondom za mlade talente, organizuje stručno usavršavanje za 10 stipendista u kompaniji HUAWEI u gradu Šenzen u Kini, koje će biti realizovano u periodu od 16. avgusta 2014. do 3. septembra 2014. godine.

huawei1

Stručno usavršavanje je namenjeno nezaposlenim stipendistima koji imaju status redovnog studenta završne godine osnovnih ili master studija telekomunikacija, informatike ili programiranja.

Prilikom rangiranja kandidata vodiće se računa o uspešnosti studiranja, naučnim i stručnim aktivnostima na fakultetu, vannastavnim aktivnostima kao i aktivnostima koji su u vezi sa Fondom za mlade talente.

Listu kriterijuma na osnovu kojih će kandidati biti rangirani i spisak potrebne dokumentacije za prijavu za stručno usavršavanje možete preuzeti OVDE.

Skeniranu dokumentaciju je potrebno dostaviti na adresu marijana.jovandic@mos.gov.rs najkasnije do petka, 11. jula 2014. godine.

Desetoro stipendista koji budu izabrani za stručno usavršavanje u Kini će imati priliku da se upoznaju sa procesima poslovanja i rada jedne od najvećih kompanija iz oblasti telekomunikacija. Obavljanje stručnog usavršavanja predviđeno je u centrali kompanije HUAWEI, u svim sektorima.

Nakon obavljenog stručnog usavršavanja, kompanija HUAWEI će razmotriti mogućnosti da najbolji kandidati budu zaposleni u predstavništvu kompanije u Srbiji.

Svi stipendisti koji budu bili izabrani za učešće na stručnom usavršavanju u Kini biće blagovremeno obavešteni o planu i programu putovanja i usavršavanja, a sve troškove puta, smeštaja i ishrane kandidata na praksi snosiće kompanija HUAWEI.

Partneri

Top