STRUČNA PRAKSA ZA STIPENDISTE U KOMPANIJI ASSECO-SEE

Obaveštavamo stipendiste Fonda za mlade talente Republike Srbije da, u skladu sa potpisanim protokolom o saradnji Ministarstva omladine i sporta i kompanije ASSECO-SEE, ova uspešna kompanija pruža mogućnost obavljanja stručne prakse stipendistima Fonda za mlade talente - ASSECO Summer Internship Program 2014. Mogućnost apliciranja mogu imati stipendisti završnih godina i diplomirani studenti informatičkog i elektrotehničkog usmerenja iz Kragujevca i Beograda. Takođe, u oviru ASSECO-SEE otvorena je mogućnost i apliciranja za stručnu praksu u sektoru ljudskih resursa gde mogu aplicirati studenti završnih godina ili diplomirani studenti sa Fakulteta organizacionih nauka, Elektrotheničkog fakulteta, Ekonomskog fakulteta ili studenti i diplomci menadžmenta, psihologije i ostalih društvenih nauka.

asecco

ASSECO Summer Internship Program 2014 će se obavljati u dva termina, i to u periodu od 7. jula do 1. avgusta i od 4. avgusta do 29. avgusta u prostorijama kompanije ASSECO-SEE na teritoriji Kragujevca i Beograda.

Svi zainteresovani kandidati za obavljanje stručne prakse u jednoj od vodećih kompanija u Srbiji, mogu dostaviti svoje biografije najkasnije do 27.06.2014. godine na mejl praksa@asseco-see.rs sa naznakom termina (jul – avgust) i mesta održavanja prakse (Beograd – Kragujevac).

Takođe molimo sve stipendiste, da pored elektronske prijave na navedenu mejl adresu, svoju biografiju obavezno dostave i na mejl jelena.ilic@mos.gov.rs

ASSECO SEE je jedna od najjačih softverskih kuća i sistem integratora u regionu. ASSECO SEE grupu čini preko 900 zaposlenih, a veličina i globalnom prisustvo su ključni za konsolidaciju  ICT tržišta. ASSECO SEE je grupa vodećih  IT kompanija sa kompetencijama u području IT rešenja za banke, telekom, javni sektor, osiguranja, proizvodnju i zdravstvenu zaštitu. Sve dodatne informacije u vezi sa kompanijom možete pronaći na www.asseco-see.com

Partneri

Top