STIPENDISTI, PRIJAVITE SE I POMOZITE!

Svi smo svedoci velike i nezapamćene nepogode koja je pogodila delove Srbije i koja je, nažalost, prouzrokovala gubitak života naših sugrađana, veliku materijalnu štetu i evakuaciju velikog broja stanovnika. Situacija je teška i zahteva da svi uzmemo učešće u svim akcijama i aktivnostima kako bi se veliki broj naših sugrađana vratio normalnom životu.

logo_mos

Stipendisti Fonda za mlade talente su uvek bili nosioci svih pozitivnih i dobrih stvari u zemlji, svojom obrazovanošću, pameću i akademskim i naučnim uspesima izazivali su poštovanje svih, sada je vreme da svi zajedno pokažemo humanost i razumevanje za sve kojima je naša pomoć preko potrebna.

Apelujemo na sve studente – stipendiste i učenike srednjih skola koji su nagrađeni od strane Fonda za mlade talente da nam se u sto kraćem roku jave ukoliko žele da učestvuju u akcijama i aktivnostima pomoći i otklanjanja posledica poplava. Molimo sve zainteresovane da se prijave na mejl fondzamladetalente@gmail.com kako bi u saradnji sa Vladom Republike Srbije bili raspoređeni na lokacije gde je potrebna pomoć u punjenju džakova, postavljanja nasipa, cišćenju terena i medicinske i stručne pomoći u centrima i prihvatilištima. U mejlu treba navesti ime i prezime i datum rođenja a po dobijanju informacija kontaktiraće vas članovi Radne grupe Fonda radi daljih dogovora.

Budite humani, od našeg angažmana zavise ljudski životi.

Hvala svim stipendistima na dosadašnjoj pomoći.

Partneri

Top