STIPENDISTI FONDA ZA MLADE TALENTE NA SAJMU SPORTA

Šesti međunarodni Sajam sporta pod sloganom „Srbija, zemlja sporta“ realizovan je u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije od 24. do 26. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma.

Tokom trajanja sajma nadmašen je i prošlogodišnji rekord od 60 hiljada posetilaca, a posetioci i stipendisti Fonda su mogli da koriste preko 20 terena za sportske aktivnosti, poligon za atletiku i kros fit, trambulinu, tatami za borilačke sportove, teretanu i još mnogo dodatnih sadžaja.

Ovogodišnji Sajam sporta je okupio preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visoko-školske obrazovne ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta su se predstavili i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

Posebno smo ponosni da je više od 70 stipendista Fonda za mlade talente učestvovalo u defileu na svečanom otvaranju Sajma sporta zajedno sa reprezentativcima i predstavnicima sportskih saveza i organizacija i da je štand Fonda bio izuzetno posećen. Zahvaljujemo se svim stipendistima Fonda koji su prisustvovali svečanom otvaranju sajma i nadamo se da ćemo se ponovo družiti sledeće godine u još većem broju.

Partneri

Top