СТИПЕНДИСТИ ФОНДА НА 27. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ

27.04. 2014

Београд је у недељу био домаћин највеће и најмасовније спортске манифестације у Србији, 27. Београдског маратона, на коме су учествовали и стипендисти Фонда за младе таленте.

maraton1

Више од 20 стипендиста Фонда који су награђени или стипендирани по конкурсима које Фонд расписује од 2008. године, односно од када је под окриљем Министарства омладине и спорта, трчало је београдским улицама заједно са такмичарима, рекреативцима и гостима нашег града. Стипенидсте Фонда за младе таленте је пред почетак Трке задовољства поздравио Вања Удовичић, министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте и том приликом истакао да је учешће стипендиста Фонда у оваквим манифестацијама од великог значаја и да стипендисти својим примером треба да покажу значај учешћа у свим акцијама које имају општи или хуманитарни карактер.

maraton2

Победници овогодишњег маратона и у мушкој и женској конкуренцији су Кенијци Benard Kipkorir Talam и Valary Jemeli Aiyabei, али и сви који су тог дана промовисали праве вредности спорта и спортски дух.

Фонд за младе таленте и Министарство омладине и спорта наставиће и убудуће да подржавају манифестације које подстичу младе да побољшају сопствено здравље и пропагирају истинске спортске и људске вредности.

Партнери

Top