РАДИОНИЦА ЗА СТИПЕНДИСТЕ ФОНДА У МИНИСТАРСТВУ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Министарство омладине и спорта - Фонд за младе таленте у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Србије организују радионицу за стипендисте Фонда под називом “Презентација техничко-технолошких достигнућа Министарства унутрашњих послова Републике Србије“.

Овом приликом стипендистима Фонда биће предочене активности МУП-а кроз неколико радионица, док ће посетом рачунарском и персонализационом центру МУП стипендисти моћи да се информишу о раду и најновијим технологијама које се користе у Сектору за аналитику, телекомуникационе и информационе технологије.

Радионица ће бити одржана у петак, 27. марта 2015. године са почетком у 10,00 часова у Београду, у просторијама Министарства унутрашњих послова, у улици Кнеза Милоша 101. Регистрација учесника радионице је предвиђена од 9.30 до 10 часова.

Такође, сви полазници ће добити потврду о учешћу на радионици, а најбољим кандидатима ће бити омогућено обављање стручне праксе или запослење у складу са потребама и могућностима Министарства унутрашњих послова.

 Сви заинтересовани стипендисти Фонда који желе да присуствују радионици, потврду свог доласка могу проследити на мејл jelena.praizovic@mos.gov.rs најкасније до уторка 24. марта 2015. године до 15 часова.

Партнери

Top