PRODUŽEN ROK ZA STIPENDISTE SA FON-A I ETF-A ZA RADIONICU U POLITICI DO 25. SEPTEMBRA

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Republike Srbije obaveštava stipendiste da je u saradnji sa „Politika novine i magazini“ d.o.o produžen rok za konkurisanje na radionicu.

Pozicije za koje je produžen rok za konkurisanje su:

- grupa raspoređena u Štampariji (Mašinski i Elektrotehnički fakultet – smerovi vezani za održavanje mašina); - grupa u IT sektoru (Fakultet organizacionih nauka i Elektrotehnički fakultet).

Jednonedeljna radionica će biti održana u periodu od 5. do 9. oktobra 2015. godine sa početkom u 12 časova, u prostorijama Politike u ulici Makedonska br. 29 u Beogradu.

Pozivamo stipendiste sa Mašinskog, Elektrotehničkog i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave i upoznaju sa procesom pripreme i štampanja novina u najstarijoj medijskoj kući na Balkanu.

Svi zainteresovani kandidati, mogu dostaviti svoje biografije i očitanu ličnu kartu ili kopiju lične karte ( ukoliko je bez čipa ) do petka, 25. septembra 2015. godine, najkasnije do 12 časova, na mejl adresu  jelena.ilic@mos.gov.rs, a potom će predstavnici Politike kontaktirati izabrane kandidate u vezi sa dinamikom pohađanja radionice i dostavljanje agende radionice i materijala stipendistima.

Partneri

Top