PRAKSA ZA STIPENDISTE FONDA U KOMPANIJI NINAMEDIA

Obaveštavamo sve zainteresovane stipendiste Fonda za mlade talente da kompanija Ninamedia organizuje praksu u periodu do 6 meseci u Sektoru za kliping štampanih i veb medija i u Sektoru za kliping elektronskih medija.

Stručna praksa će se realizovati u Novom Sadu, a ukupno 4 kandidata će imati priliku da steknu praktično iskustvo i znanja u ovoj uspešnoj kompaniji, uz podršku stručnjaka iz oblasti žurnalistike, komunikologije, metodologije istraživanja, statistike i ekonomije.

Sve neophodne informacije o profilima i pozicijama na kojima će se praksa realizovati, periodu trajanja prakse, kao i kratak opis radnih aktivnosti po sektorima u kojima se praksa organizuje možete videti OVDE.

Svi zainteresovani kandidati, koji ispunjavaju navedene uslove i žele da provedu period do 6 meseci na stručnoj praksi i usavršavanju u Ninamedia, mogu svoje biografije poslati na mejl vladimir.javor@mos.gov.rs najkasnije do 10. januara 2016. godine. Po isteku roka za podnošenje prijava za praksu biće izvršena selekcija kandidata i obaveštavanje praktikanata o početku prakse.

Ninamedia je tokom 12 godina poslovanja postala lider u oblasti praćenja i analize medijskog sadržaja u Srbiji. Sa preko 200 saradnika i zaposlenih Ninamedia u ukupnom tržištu kliping usluga u Srbiji ima 70%, a među partnerima su veliki broj kompanija, institucija, organizacija i javnih ličnosti.

Partneri

Top