ПРАКСА ЗА СТИПЕНДИСТЕ ФОНДА У КОМПАНИЈИ NINAMEDIA

Обавештавамо све заинтересоване стипендисте Фонда за младе таленте да компанија Ninamedia организује праксу у периоду до 6 месеци у Сектору за клипинг штампаних и веб медија и у Сектору за клипинг електронских медија.

Стручна пракса ће се реализовати у Новом Саду, а укупно 4 кандидата ће имати прилику да стекну практично искуство и знања у овој успешној компанији, уз подршку стручњака из области журналистике, комуникологије, методологије истраживања, статистике и економије.

Све неопходне информације о профилима и позицијама на којима ће се пракса реализовати, периоду трајања праксе, као и кратак опис радних активности по секторима у којима се пракса организује можете видети ОВДЕ.

Сви заинтересовани кандидати, који испуњавају наведене услове и желе да проведу период до 6 месеци на стручној пракси и усавршавању у Ninamedia, могу своје биографије послати на мејл vladimir.javor@mos.gov.rs најкасније до 10. јануара 2016. године. По истеку рока за подношење пријава за праксу биће извршена селекција кандидата и обавештавање практиканата о почетку праксе.

Ninamedia је током 12 година пословања постала лидер у области праћења и анализе медијског садржаја у Србији. Са преко 200 сарадника и запослених Ninamedia у укупном тржишту клипинг услуга у Србији има 70%, а међу партнерима су велики број компанија, институција, организација и јавних личности.

Партнери

Top