ПРАКСА У ОДЕЉЕЊУ МАРКЕТИНГА КОМПАНИЈЕ BUCK

Обавештавамо све заинтересоване стипендисте Фонда за младе таленте Републике Србије да компанија Buck реализује програм праксе за стипендисте Фонда са могућношћу дужег радног ангажовања у овој компанији .

Пракса ће се обављати у трајању  до месец дана, у просторијама компаније Buck у Београду. Стипендисти ће имати могућност да стекну практично знање радом кроз истраживање тржишта и систематизацију клијената из постојеће базе компаније, при Одељењу за маркетинг.

Могућност аплицирања за вршење стручне праксе имају стипендисти Фонда који су завршили студије, или студенти завршних година друштвених и техничких факултета.

Неопходна знања су проактивност и креативно размишљање, добро знање енглеског и још једног страног језика, као и интересовање и познавање електронског и међународног маркетинга истраживање и обрада тржишта.

Сви заинтересовани кандидати за обављање стручне праксе, могу доставити своје биографије најкасније до среде, 25. марта 2015. године, на мејл адресу  jelena.ilic@mos.gov.rs, а потом ће представници фирме Buck контактирати изабране кандидате ради реализације праксе.

Buck је произвођач расветне опреме са седиштем  у Београду. Компанија посебну пажњу посвећује на интелектуалном капиталу запослених, иновативности у дизајну и технологији, за шта је ова компанија добила десетак међународних награда (IF Design Award, Red Dot Design Award, Good Design Award, nagrada Privredne komore Beograda, Ernst& Young Preduzetnik godine 2012, Najbolji poslodavac 2014- Infostud).

Партнери

Top