POZIV STIPENDISTIMA NA KOKTEL I SVEČANOST POVODOM POTPISIVANjA PROTOKOLA O SARADNjI SA KOMPANIJOM NIS GASPROM NEFT

Ministarstvo omladine i sporta poziva stipendiste Fonda za mlade talente Republike Srbije da prisustvuju svečanosti povodom potpisivanja Protokola o saradnji između Ministarstva omladine i sporta i kompanije NIS Gasprom neft, koja će se održati u sredu, 3. decembra 2014. godine u Palati Srbija sa početkom u 12:30 časova.

Dositeja-logo-final

Nakon svečanog potpisivanja Protokola o saradnji stipendisti Fonda će imati priliku da se uz kokotel u neformalnom razgovoru druže sa ministrom omladine i sporta i predsednikom Fonda Vanjom Udovičićem i generalnim direktorom kompanije NIS Kirilom Kravčenkom.

Stipendisti koji žele da prisustvuju svečanostu i koktelu nepohodno je da svoje prisustvo potvrde na mejl vladimir.javor@mos.gov.rs najkasnije do utorka 2. decembra 2014. godine, do 15 časova.

Protokol o saradnji koji će biti potpisan između Ministarstva omladine i sporta i kompanije NIS Gasprom neft pružiće mladima mogućnost stručne prakse, učešća na radionicama i zapošljavanja u skladu sa potrebama i mogućnostima kompanije.

Partneri

Top