POZIV STIPENDISTIMA FONDA ZA UČEŠĆE NA TESLA GLOBAL FORUMU

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava stipendiste Fonda za mlade talente da će se na Fruškoj gori, u periodu od 9. do 12. jula 2015. godine održati Tesla Sajber kamp u okviru manifestacije Tesla Global Forum.

Tesla Global Forum je višednevni multimedijalni događaj koji se svake godine održava u julu, na nekoliko lokaciji na Fruškoj gori i u Novom Sadu, koji okuplja istaknute naučnike, profesore, umetnike, filozofe, sociologe, pisce, producente i muzičare kako bi preneli svoja iskustva i znanja prisutnim studentima i široj javnosti, putem predavanja, panel diskusija, radionica itd.

Ove godine je planirano da Forum primi oko 200 studenata sa domaćih i stranih fakulteta, koji će moći da na kreativan način doprinesu diskusiji i aktivnostima na temu: nauke, umetnosti, društva, informacionih tehnologija i ekologije.

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 999 dinara za članarinu i rezervaciju učešća, s obzirom da je broj mesta u kampu ograničen. Svi zainteresovani stipendisti Fonda svoje motivaciono pismo i biografiju mogu dostaviti na mejl adrese: festivaltesla@gmail.com ili jelena.festivaltesla@gmail.com

Učesnicima je obezbeđen besplatan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i besplatna hrana i smeštaj u okviru kampa.

 Pozivno pismo sa dodatnim informacijama o forumu i kampu možete preuzeti OVDE.

Partneri

Top