ПОЗИВ СТИПЕНДИСТИМА ФОНДА ЗА СТАЖИРАЊЕ У ЕВРОПСКОЈ КОНСАЛТИНГ ГРУПИ

Европска консалтинг група је међународна компанија из Београда која од 2001. године са успехом спроводи пројекте техничке помоћи Европске уније и других донатора у Србији и региону.

Већ шесту годину за редом Европска консалтинг група спроводи програм за младе таленте који намеравају да се усавршавају у области консалтинга у јавном сектору, дајући свој допринос процесу придруживања земаља Западног Балкана Европској унији. Ова успешна компанија тражи младе и талентоване појединце за Београдски тим.

Европска консалтинг група нуди стипендистима Фонда шестомесечни програм стажирања намењен дипломцима без или са минималним радним искуством, током чега ће имати прилику да се ближе упознају са методологијом спровођења европских пројеката. Пракса подразумева обављање различитих административних послова, истраживачких и пројектних активности под надзором ментора, и задатке додељене у оквиру пројектног тима. Програм се спроводи од понедељка до петка са радним временом од 4 до 6 сати рада дневно, или у складу са тренутним потребама пројекта.

 Карактеристике кандидата за стажирање:

•  Дипломирани студент из области економије или менаџмента, са минималним или без практичног искуства; •  Одлично познавање енглеског језика; •  Добре вештине комуникације и позитиван карактер; •  Способност рада у тимовима; •  Познавање рада на рачунару; •  Радозналост, флексибилност, аналитички дух, проактивност.

Сви заинтересовани стипендисти Фонда за младе таленте своје пријаве за стажирање (биографије и мотивационо писмо на енглескком језику) могу доставити на следеће адресе maja_davidovic@hd-ecg.com и marijana.jovandic@mos.gov.rs (неопходна пријава на обе наведене адресе како би апликација била успешна).

Мотивационо писмо кандидата треба да садржи јасну изјаву о томе како се уклапате у описани профил. Писма препоруке су добродошла, укључујући и оне од професора, а можете приложити и неко од претходних истраживања или радове на којима сте радили.

Пријаве се достављају најкасније до 25. марта 2015. године, а почетак праксе се очекује већ у априлу месецу.

Пројекти Европске консалтинг групе су спроведени у областима као што су здравство, правосуђе, запошљавање, стручно образовање и друге. Ова компанија је именована и за националног пословног шампиона Србије у такмичењу за Европску пословну награду. Више информација о Европској консалтинг групи можете добити на интернет презентацији www.hd-ecg.com или на друштвеним странама Linkedin , Facebook , Twitter , Youtube .

Партнери

Top