POTPISIVANjE UGOVORA O STIPENDIRANjU

Radna grupa Fonda za mlade talente odredila je termine za potpisivanje Ugovora o stipendiranju sa dobitnicima stipendije po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2013/14. godinu.

Potpisivanje Ugovora o stipendiranju obaviće se u Palati Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, drugi sprat, sala 233.

Prva grupa stipendista predviđena je za potpisivanje u sredu 19. februara 2014. godine u sledećim terminima:

- studenti sa početnim slovom prezimena A i B od 09 do 11 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena V i G od 11 do 13 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena D, Đ, Ž, E, Z i I od 13 do 15 časova;

Druga grupa stipendista predviđena je za potpisivanje u četvrtak 20. februara 2014. godine u sledećim terminima:

- studenti sa početnim slovom prezimena J od 09 do 10:30 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena K, L i Lj od 10:30 do 12:30 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena M od 12:30 do 15 časova;

Treća grupa stipendista predviđena je za potpisivanje u petak 21. februara 2014. godine u sledećim terminima:

- studenti sa početnim slovom prezimena N, O i P od 09:00 do 11 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena R i S od 11 do 14 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena T, Ć, U, F, H, C, Č, Dž i Š od 14 do 16 časova;

Radna grupa Fonda za mlade talente podseća dobitnike stipendije da prilikom potpisivanja Ugovora o stipendiranju obavezno sa sobom ponesu važeća lična dokumenta radi identifikacije (lična karta ili pasoš) i platnu karticu banke u kojoj imaju otvoren lični dinarski tekući račun na svoje ime radi provere podataka i broja računa u Ugovoru o stipendiranju.

Za potpisivanje Ugovora o stipendiranju obavezno je lično prisustvo dobitnika stipendije. U izuzetnim i opravdanim slučajevima (bolest stipendiste ili opravadano odsustvo) potpisivanje Ugovora o stipendiranju može obaviti osoba sa ovlašćenjem za potpisivanje ugovora o stipendiranju koje je overeno u sudu ili opštini. Ovlašćeno lice mora sa sobom imati ličnu kartu i osnovne podatke dobitnika stipendije u čije ime potpisuje Ugovor o stipendiranju (JMBG, adresu prebivališta i broj tekućeg računa).

Takođe, molimo sve dobitnike stipendije da u navedenom terminu potpišu Ugovor o stipendiranju kako bi se u što kraćem roku pripremili nalozi za isplatu stipendija za sve stipendiste i da se prilikom dolaska na potpisivanje ugovora o stipendiranju u Palatu Srbija adekvatno obuku radi nesmetanog ulaska u zgradu (nedozvoljen ulazak u trenerci i sportskoj opremi).

Partneri

Top