POTPISIVANjE UGOVORA O STIPENDIRANjU STUDIJA U INOSTRANSTVU

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente obavešetava dobitnike stipendije Fonda da će se u petak, 12. decembra 2014. godine obaviti potpisivanje Ugovora o stipendiranju po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije, Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu i na vodećim svetskim univerzitetima, za školsku 2014/15. godinu.

potpisivanje_fond

 Potpisivanje Ugovora o stipendiranju obaviće se u Palati Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, 3 sprat, u kancelarijama koje su navedene u pozivima upućenim svim dobitnicima stipendije putem mejla.

Radna grupa Fonda za mlade talente podseća dobitnike stipendije da prilikom potpisivanja Ugovora o stipendiranju obavezno sa sobom ponesu važeća lična dokumenta radi identifikacije (lična karta ili pasoš) i platnu karticu banke u kojoj imaju otvoren lični dinarski tekući račun na svoje ime radi provere podataka i broja računa u Ugovoru o stipendiranju.

Za potpisivanje Ugovora o stipendiranju obavezno je lično prisustvo dobitnika stipendije. U izuzetnim i opravdanim slučajevima (bolest stipendiste ili opravadano odsustvo) potpisivanje Ugovora o stipendiranju može obaviti osoba sa overenim ovlašćenjem za potpisivanje ugovora o stipendiranju. Ovlašćeno lice mora sa sobom imati:ovlašćenje, ličnu kartu, lične podatke i broj tekućeg računa dobitnika stipendije, u čije ime potpisuje Ugovor o stipendiranju.

Fond za mlade talente još jednom čestita svim dobitnicima stipendije.

Partneri

Top