ОТВОРЕНА ПОЗИЦИЈА У ТИМУ ЗА МАРКЕТИНГ У NALED-У

Министарство омладине и спорта и Фонд за младе таленте обавештавају стипендисте Фонда за младе таленте да Национална алијанса за локални економски развој (NALED), независно удружење компанија, локалних самоуправа и невладиних организација које раде заједно на стварању повољног пословног окружења у Србији има отворено место у Тиму за маркетинг.

 Профил кандидата: -Завршен факултет или последња година студија економског или сродног факултета (усмерење маркетинг, ПР, компуникције); -да је комуникативан и да поседује презентерске вештине; -познавање енглеског језика ( business english) за потребе писане комуникације; -познавање рада на рачунару (Word, Excel, PTT); -познавање и коришћење друштвених мрежа – Фејсбук, Твитер и Јутјуб. Обавезе које подразумева ангажман у Тиму за маркетинг су : -Припрема дописа, позивница, садржаја за промотивни материјал; -припрема саопштења са догађаја, израда записника и закључака са састанка; -одржавање и развој базе контаката; -одржавање web странице и друштвених мрежа; -други послови у домену маркетинга.

Кандидати који буду испунили услов за ову позицију биће контактирани од стране NALED – а, а након обављене селекције кандидат који буде био одабран добија могућност потписивања Уговора о стручном оспособљавању на период до 6 месеци, који подразумева прикладну новчану надокнаду и друга права у складу са законом.

Сви заинтересовани стипендисти Фонда, који испуњавају наведене услове и желе да раде динамичан, интересантан и изазован посао могу да пошаљу своју биографију и мотивационо писмо на мејл zorica.matkovic@mos.gov.rs и на мејл marketing@naled-serbia.org са назнаком „Пријава за праксу NALED-уТим за маркетинг – Име и Презиме“. Рок за подношење пријаве је 30. март 2015. године до 15 часова.

         

Партнери

Top