ОБУКА ЗА СТИПЕНДИСТЕ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ СТАРТАПА У ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Фонд за младе таленте обавештава стипендисте Фонда да је обезбеђен сет обука с циљем промоције еколошког предузетништва и настојања да се младима олакша приступ тржишту рада у овој обла сти.

Обука за развој стартапа у области заштите животне средине је део пројекта „Јачање капацитета за унапређено спровођење међународних споразума у области заштите животне средине који финансира Глобални фонд за животну средину, а реализује УНДП у Србији у сарадњи са Министарством омладине и спорта, другим министарствима и институцијама Републике Србије.

Обука ће бити реализована у периоду од маја до октобра 2017. године у Београду, a само учешће на обуци је бесплатно. Kроз серију обука, млади ће имати прилику да се упознају са основама еколошког предузетништва, да развију своје предузеничке способности, да припреме бизнис план за покретање еколошког стартапа, идентификују приступе изворима финансирања и промовишу своје стартапове.

Позив за обуку доступан је преко следећег линка:

http://www.rs.undp.org/content/serbia/sr/home/presscenter/articles/2017/04/12/obuka-za-razvoj-startapa-u-oblasti-za-tite-ivotne-sredine.html. Пријаве се подносе до 26. априла 2017. године.

Позив за поношење понуде за реализацију обуке доступан је преко следећег линка:

http://www.rs.undp.org/content/serbia/en/home/operations/procurement/.

Рок за подношење документације је 21. април 2017. године.

 

Партнери

Top