Ministar Udovičić dodeljuje stipendije Dositeja studentima sa svih univerziteta u Beogradu

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić će u utorak 21. maja 2019. godine, u Beogradu svečano uručiti stipendije Fonda za mlade talente studentima sa Univerziteta u Beogradu, Univerziteta odbrane u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu i Kriminalističko – policijske akademije čiji je osnivač Republika Srbija. Tom prilikom biće uručene i stipendije vrhunskim sportistima Republike Srbije. Svečana dodela ugovora o stipendiranju biće održana u 12 časova u Kombank dvorani, Dečanska 14, Beograd (bivši Dom sindikata, ulaz sa Trga Nikole Pašića).

Registracija stipendista će se obaviti u holu Kombank dvorane u periodu od 10:30 do 11.30 časova i obavezna je za sve dobitnike stipendije Dositeja koji dolaze na svečano uručenje Ugovora o stipendiranju za školsku 2018/19. godinu.

Svim stipendistima sa visokoškolskih ustanova u Beogradu je prosleđen poziv na svečanu dodelu ugovora putem mejla. Molimo stipendiste da, ukoliko već nisu, potvrdu svog dolaska pošalju na mejl sa kog su dobili poziv.

Partneri

Top