Министар Удовичић додељује стипендије Доситеја студентима са свих универзитета у Београду

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић ће у уторак 21. маја 2019. године, у Београду свечано уручити стипендије Фонда за младе таленте студентима са Универзитета у Београду, Универзитета одбране у Београду, Универзитета уметности у Београду и Криминалистичко – полицијске академије чији је оснивач Република Србија. Том приликом биће уручене и стипендије врхунским спортистима Републике Србије. Свечана додела уговора о стипендирању биће одржана у 12 часова у Комбанк дворани, Дечанска 14, Београд (бивши Дом синдиката, улаз са Трга Николе Пашића).

Регистрација стипендиста ће се обавити у холу Комбанк дворане у периоду од 10:30 до 11.30 часова и обавезна је за све добитнике стипендије Доситеја који долазе на свечано уручење Уговора о стипендирању за школску 2018/19. годину.

Свим стипендистима са високошколских установа у Београду је прослеђен позив на свечану доделу уговора путем мејла. Молимо стипендисте да, уколико већ нису, потврду свог доласка пошаљу на мејл са ког су добили позив.

Партнери

Top