Министар Удовичић додељује стипендије Доситеја студентима са свих универзитета у Београду

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић ће у петак 18. маја 2018. године, у Београду свечано уручити стипендије Фонда за младе таленте студентима са Универзитета у Београду, Универзитета одбране у Београду, Универзитета уметности у Београду и Криминалистичко – полицијске академије чији је оснивач Република Србија. Том приликом биће уручене и стипендије врхунским спортистима Републике Србије. Свечана додела уговора о стипендирању биће одржана у 19 часова на Калемегдану, на платоу испред споменика Победник.

Регистрација ће се обавити на штанду Фонда за младе таленте у периоду од 18,00 до 18,45 часова и обавезна је за све добитнике стипендије Доситеја који долазе на свечано уручење Уговора о стипендирању за школску 2017/18. годину.

По Конкурсу за стипендирање до 900 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2017/18. годину, додељено је укупно 1293 стипендија Фонда за младе таленте.

Свим стипендистима са високошколских установа у Београду је прослеђен позив на свечану доделу уговора путем мејла. Молимо стипендисте да, уколико већ нису, потврду свог доласка пошаљу на мејл: fondzamladetalente@gmail.com.

 

Партнери

Top