FOND ZA MLADE TALENTE NA MBAFAIR 2015.

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Republike Srbije učestvovaće i ove godine na 12. Međunarodnom sajmu master, doktorskih i MBA studija MBAfair 2015, koji se kao i prethodne godine održava u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Otvaranje sajma planirano je za petak 18. septembar od 16 časova, a posetioci će kao i prethodnih godina moći da se upoznaju sa mogućnostima koje pružaju izlagači vodećih evropskih, američkih i domaćih biznis škola kada su u pitanju master i doktorske studije, stipendije koje pružaju i mogućnosti za profesionalni razvoj.

Ulaz je besplatan, a više informacija o rasporedu predavanja, radionicama i samim izlagačima možete pogledati na sledećem linku:  http://www.mbafair.net/

Fond poziva sve studente, koji planiraju svoje akademsko usavršavanje da nastave na master ili doktorskim studijama, da posete izlagački prostor Fonda za mlade talente i informišu se o aktuelnom konkursu za stipendiranje studija u inostranstvu koji je otvoren do 16. oktobra 2015. godine.

Partneri

Top