FOND ZA MLADE TALENTE DODELIO 1156 NAGRADA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA

Sa zadovoljstvom obaveštavamo da je Fond za mlade talente na 60. sednici kojom je predsedavao Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta i predsednik Fonda, usvojio Listu dobitnika nagrade po Konkursu za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2014. godine.

za sajt_rez_srednjo2015

Na konkurs se prijavilo ukupno 1357 učenika srednjih škola, a 1156 kandidat će dobiti nagradu Fonda za uspeh postignut na domaćim ili međunarodnim takmičenjima, dok 201 kandidat nije ispunio uslove konkursa.

Na sednici je takođe doneta Odluka o usvajanju visine iznosa novčanih nagrada po navedenom Konkursu po kojoj će učenici dobiti nagrade u iznosu do 200.000 dinara, u zavisnosti od ranga, odnosno nivoa takmičenja.

Ovde možete preuzeti Listu dobitnika nagrada i Obaveštenje o utvrđenim iznosima nagrada u odnosu na nivo/rang takmičenja i osvojeno mesto po navedenom konkursu.

Od kada je Fond za mlade talente u nadležnosti Ministarstva omladine i sporta nagrađeno je blizu 7000 srednjoškolaca koji su svoje rezultate postigli na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Svim dobitnicima nagrade Fonda za mlade talente čestitamo i želimo uspeh u daljem školovanju i akademskom usavršavanju.

Partneri

Top