Фонд учествује на Путујућем студенском сајму у Београду

У сарадњи са агенцијом Campus France, Универзитетом у Београду, француским институтима у региону, Француски институти из Србије организује „Путујући студентски сајам“. Овом приликом студенти ће имати  могућност да од представника француских универзитета и најпрестижнијих школа, Фонда за младе таленте, Франкофоне универзитетске агенције и програма Ерасмус + добију информације о могућностима студирања у Француској као и начинима стипендирања мобилности младих.

„Путујући студентски сајам“ 2018. одржаће се у Ректорату Универзитета у  Београду , у петак 9. новембра 2018. године од 09:30 до 16:30 часова (адреса Студентски трг 1).

Студенти ће моћи да присуствују презентацијама различитих програма стипендија и да разговарају са представницима француских универзитета и престижних „високих школа“, као и организацијама и институтацијама које додељују стипендије и друге видове финансијске подршке.

Фонд за младе таленте Републике Србије ће и ове године представити програм стипендирања студената у земљи и иностранству и овом приликом позивамо све заинтересоване студенте и стипендисте да посете штанд Фонда и дођу на презентацију.

Партнери

Top