ДОДАТНИХ ШЕСТ ПОЗИЦИЈА ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ У CREDIT AGRICOLE SERBIA – ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДО 7. АПРИЛА

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте Републике Србије обавештава стипендисте да је Credit Agricole Serbia утврдила шест нових позиција за програм стручног усавршавања у овој успешној банци за које се отвара додатни рок за аплицирање.

Позиције за које је расписан додатни рок за конкурисање су: кредитни аналитичар (Београд, једна позиција), сарадник за односе са retail клијентима (Нови Сад, једна позиција), специјалиста за пословање са клијентима (две позиције у Новом Саду и две позиције у Београду). Стипендисти који успешно прођу селекцију и рангирање обављаће једногодишње плаћено стручно усавршавање у некој од експозитура Credit Agricole Serbia у наведеним градовима.

Позиције, описе послова и квалификације које су потребне за обављање стручног усавршавања у Credit Agricole Serbia на наведеним позицијама можете преузети ОВДЕ.

Сви кандидати који желе да аплицирају за додатне позиције могу доставити своје биографије на мејл vladimir.javor@mos.gov.rs, уз обавезну назнаку за коју позицију конкуришу.

Рок за доставаљање пријава је уторак, 7. април 2015. године до 15 часова. Пријаве поднете након тог периода се неће узимати у обзир.

Партнери

Top