„BENEFIT CONCERT“ stipendista Fonda za mlade talente u Holandiji za pomoć postradalima u poplavama

Stipendisti Fonda za mlade talente nastavljaju sa svojim humanitarnim akcijama širom sveta i još jednom daju primer svim mladim ljudima afirmišući humanost i aktivnost podrške ugroženima u poplavama. 27. juna 2014. godine biće održana još jedna u nizu akcija u organizaciji stipendista Fonda za mlade talente u inostranstvu sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć postradalima u poplavama.

benefit concert - Groningen

Stipendisti koji su na studijama u Holandiji, na fakultetu Prins Claus Consevatorium u Groningenu zajedno sa svojim kolegama među kojima su Italijani, Holanđani, Englezi, Urugvajci, Poljaci i kao i veliki broj studenata koji dolaze sa azijskog i afričkog kontinenta održaće humanitarni koncert klasične i džez muzike, a za ove potrebe fakultet je odobrio korišćenje jedne od koncertnih sala fakulteta.

Fond za mlade talente Republike Srbije podržava i zahvaljuje svojim stipendistima koji su na studijama u zemlji i inostranstvu i koji aktivno učestvuju u pomoći ugroženima kroz razne aktivnosti i humanitarne akcije. Ovom prilikom čestitamo Lazaru Ostojiću, Sabrini Vlaškalić, Damiru Vlaškaliću i kolegama iz Holandije na sjajnoj ideji i humanitarnoj aktivnosti i želimo puno uspeha u daljem školovanju i stručnom usavršavanju.

Partneri

Top