Утврђени термини за потписивање уговора о стипендирању за студије у Републици Србији

Фонд за младе таленте Републике Србије усвојио новчани износ стипендије од 30.000,00 динара месечно по Конкурсу за стипендирање до 950 студената завршне године основних академских студија и до 460 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2019/20. годину за период од десет наставних месеци, почев од октобра 2019. године.

Информације о закључењу и одредбама уговора о стипендирању за школску 2019/20. годину могу се добити искључиво путем мејла, уколико се пошаље упит на адресу са које је примљено обавештење, а које је Радна група Фонда за младе таленте послала свим добитницима стипендије по Конкурсу 10. јуна 2020. године. За сваки случај проверити junk/spam фолдере.

У случају да студент није примио обавештење о закључењу Уговора о стипендирању за школску 2019/20. годину, потребно је да пошаље упит на адресу: fond@mos.gov.rs. У мејлу обавезно навести  име, презиме, датум рођења и напомену да није примљено обавештење које је Радна група послала 10. јуна 2020. године добитницима стипендије.

Партнери

Top