Обавештење стипендистима Фонда за студије у Републици Србији за школску 2017/18. годину

Обавештавамо стипендисте по Конкурсу за стипендирање до 900 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 410 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2017/18. годину да је Фонд за младе таленте Републике Србије на 93. седници, одржаној 15. маја 2020. године, усвојио Одлуку о продужењу рока за извршење обавезе корисника стипендије по уговорима о стипендирању од 25. априла 2018. године, по Конкурсу до 15. јула 2020. године.

Свим корисницима стипендије по Конкурсу који до дана усвајања ове одлуке нису доставили доказ о завршеним студијама и извршењу обавезе према закљученом уговору, обавештење о продужењу рока и упутство за достављање документације о извршењу уговорне обавезе послато је по усвајању одлуке на адресу електронске поште корисника стипендије.

Све информације у вези са обавезама корисника стипендије према закљученом уговору могу се добити искључиво путем адресе: fond.info@mos.gov.rs

Одлуку о продужењу рока можете погледати ОВДЕ.

Упутство за достављање документације о извршењу уговорне обавезе можете погледати ОВДЕ.

Модел пропратног акта за достављање документације о извршењу уговорне обавезе можете преузети ОВДЕ.

Партнери

Top