slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

TELENOR

Од 2006. године, од када је присутан на тржишту Србије, Теленор Србија постао је највећи мобилни оператор у земљи, са више од 3 милиона задовољних корисника из свих сфера приватног и пословног живота.

До данас, Теленор је остао највећи страни инвеститор у Србији, који континуирано улаже у локалну економију, друштво, културу и очување животне средине. https://www.telenor.rs

Компанија Теленор је преко Фондације Теленор у школској 2009/10. доделила стипендију и бесплатан интернет на годину дана двема студенткињама са инвалидитетом које због просечних оцена нису успеле да добију стипендију „Доситеја“. Компанија Теленор је донирала поклоне ученицима средњих школа који су постигли изузетне успехе на међународним такмичењима. Радионица под називом „Корисници на првом месту“ одржана је у новембру 2013. године у просторијама Теленора са циљем бољег упознавања стипендиста са једном од стратешки најважнијих области компаније „Теленор“. Као потенцијални практиканти или запослени, студенти су имали прилку да из прве руке сазнају зашто је у успешним компанијама корисник на првом месту и како ће они, као потенцијални запослени таквих компанија, моћи да допринесу позитивном искуству корисника, независно од тога на ком радном месту буду ангажовани. У радионици је учествовало више од 25 стипендиста Фонда за младе таленте са Економског и Електротехничког факултета, Природно-математичког факултета, Факултета политичких и организационих наука и Филозофског факултета.