slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

NINAMEDIA

Нинамедиа је агенција која са тимом од 200 запослених и повремених сарадника стоји на располагању најразличитијим захтевима и потребама клијената током низа од 12 година пружајући подршку ПР, маркетиншким и продајним стратегијама и као таква се изборила за позицију апсолутног лидера у области праћења и анализе медијског садржаја у Србији.

Основни производ и оно по чему су најпрепознатњивији на тржишту јесте медијски клипинг и анализа медијских садржаја. У просечном дану, тим експерата испоручује око 20.000 обрађених прилога, пратећи и анализирајући садржаје неколико хиљада електронских медија, укључујући и коментаре циљних група корисника на друштвеним мрежама, форумима и блоговима.

Профеисоналност и успех можда најбоље осликава податак да данас на укупном тржишту клипинг услуга у Србији Нинамедиа остварује учешће у око 70% а на њиховој референтној листи налазе се најуспешније велике и мале компаније, организације, јавне личности и медијске звезде.

http://www.ninamedia.rs/rs/home/

Министарство омладине и спорта и Нинамедиа су закључили Протокол о сарадњи 5. јануара 2015. године са циљем да се за стипендисте Фонда организују праксе и радионице у циљу упознавања са одређеним функцијама и пословима Нинамедиа и стицања практичног искуства и знања, као и евентуално запошљавање дипломираних стипендиста Фонда у складу са потребама и могућностима Нинамедиа. Протокол о сарадњи је потписан на период од четири године.