slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

НАЛЕД – Национална aлијанса за локални економски развој

НАЛЕД је највећа приватно-јавна асоцијација у Србији која у свом чланству окупља око 200 компанија, локалних самоуправа и невладиних организација које заједнички раде у интересу стварања бољих услова за живот и рад у Србији.

Основан је 2006. године као непрофитно, нестраначко и независно удружење компанија, општина и организација цивилног друштва и до данас је постао један од лидера у области мониторинга перформанси јавне управе. Уз подршку међународних институција и у сарадњи са државним институцијама реализовао је преко 40 пројеката економског развоја.

НАЛЕД  функционише у оквиру мисије подизања привредног амбијента Србије на виши ниво. Кроз институционе реформе, уз активно ућешће привреде, општина и грађана, настоји да реализује постављене циљеве међу којима се као најважнији истичу: унапређење рергулаторног оквира за пословање, јачање капацитета општина за економски развој као и промовисање дијалога између приватног и јавног сектора.

www.naled.rs

Фонд за младе таленте и НАЛЕД сарађују у циљу пружања могућности стипендистима Фонда за стручно усавршавање и равој каријере. У неколико наврата НАЛЕД је организовао стручне праксе за стипендисте Фонда на различитим позицијама, а најбољи кандидати који су похађали стручну праксу добили су могућност запослења.