slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Туристичко предузеће “Кон Тики”

КонТики је реномирана туристичка агенција која са тимом од преко 150 запослених током више од  две деценије послује у служби мисије да на креативан начин, усавршавајући канале и алате продаје, успешно одговори на сваки захтев било да је у питању пјединачно или групно путовање.

Аутентичност у пословању све време негују како кроз ефикасност услуга у сваком од сегмената богате туристичке понуде, тако и чињницом да се могу похвалити модерно опремљним каталозима, често нагарађиванима за садржај и идејно решење, који представљају омиљену литературу како нових тако и годинама верних путника. Осим тога, у том смислу су поносни на сопствену видео-продукцију у Београду, Крагујевцу, Новом Саду и Чачку, дочаравајући кроз слику и реч сваку туристички атрактивну тачку планете Земље.  Једина су туристичка агенција у Србији која издаје бесплатну месечну ревију „Свет на длану“ намењену љубитељима путовања.

И данас, више од двадесет година након првог услуженог путника, КонТики Травел наставља да се развија, да осваја тржишта и испуњава жеље хиљадама клијената.

http://www.kontiki.rs/

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте су потписивали Протокол о сарадњи са компанијом  КонТики 25. јуна 2014. године. Реализацијом Протокола о сарадњи са компанијом КонТики стипендисти Фонда имају прилику да стекну праксу у једној од најуспешнијих туристичких компанија у земљи. Сарадњом је предвиђено одржавање радионица за стипендисте Фонда и стручне праксе са циљем упознавања стипендиста са одређеним пословима и функцијама компаније, као и евентуално запошљавање стипендиста у складу са могућностима компаније КонТики. Протокол са компанијом КонТики је потписан на период од четири године.