slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Erste bank

Erste Bank а.д. Нови Сад је део Erste Bank Grupe, једне од водећих финансијских институција у средњој и источној Европи, са преко 16,6 милиона клијената у седам земаља. У Србији послује од средине 2005. године када је преузела већински део акција Новосадске банке, најстарије финансијске институције у нашој земљи, основане 1864. године.

Фокус Ерсте Банке је на пословању са становништвом, локалним заједницама и малим и средњим предузећима. Интензивним улагањима током 2006. и снажним развојем у 2007. години Ерсте Банка се сврстала међу банке са најконкурентнијим производима у Србији, како за становништво, тако и за правна лица. Брзина и квалитет услуге уз концепт личног банкара за сваког клијента адути су за даљи раст. http://www.erstebank.rs

Протокол о сарадњи између Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте са Erste Bank потписан је 17. априла 2013. године на период од четири године. Циљ протокола је запошљавање стипендиста Фонда за младе таленте који су завршили студије и органозовање пракси и радионица за стипендисте у циљу стицања практичног искуства и знања, а у складу са потребама и могућностима Erste Banke. У марту 2014. године у Erste Bank је одржана радионица којој је присуствовало више од 25 стипендиста а Erste Bank ће извршити селекцију стипендиста за праксу.