slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Asecco SEE

Grupa Asseco SEE је највећи оператер у југоисточној Европи у погледу прихода који остварује од продаје својих софтвера и услуга које нуди. Група је настала као резултат спајања знања, искуства и решења великог броја водећих ИТ компанија које послују у региону. Од самог почетка, филијале компаније су усмерене на проналажење сопствених решења у релевантним сегментима тржишта, и на тај начин се остварује више од половине укупних прихода од продаје. Asseco SEE група је на листи десет највећих продаваца софтвера у Европи.

Протоколом о сарадњи који је потписан 11. марта 2014. године између Фонда за младе таленте и  групе Asseco SEE подразумева одржавање стручних радионица на којима ће стипендистима бити пружена могућност да се упознају са одређеним функцијама и пословима кроз коју би стекли практично знање и искуство. На стручној радионици одржаној у марту месецу у просторијама компаније присуствовало је 20 стипендиста Фонда за младе таленте.

Кроз сарадњу је дефинисана и стручна пракса намењена стипендистима Фонда за младе таленте –„ ASSECO Summer Internship Program 2014“ где  могућност аплицирања имају стипендисти завршних година и дипломирани студенти информатичког и електротехничког усмерења из Крагујевца и Београда.