УСВОЈЕНЕ ПРЕЛИМИНАРНЕ ЛИСТЕ ЗА НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ У СРБИЈИ

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте са задовољством саопштава да je на 64. седници, одржаној 28. децембра 2015. године, којом је председавао министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић, донета Одлука о усвајању Листе кандидата који испуњавају све услове конкурса и Листе кандидата који не испуњавају  један или више услова конкурса и (или) имају непотпуну документацију по Конкурсу за стипендирање до 800 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2015/16. годину.

  sednicafonda2

На овогодишњи конкурс Фонда, који је трајао од 7. октобра до 13. новембра 2015. године, пријавило се укупно 2062 кандидата. Од укупног броја пријављених 1252 студената основних академских студија и 745 студент мастер академских студија испуњавају све услове конкурса.

Сви кандидати који су поднели пријаве на конкурс могу поднети примедбе Фонду за младе таленте најкасније до среде, 13. јануара 2016. године.

Након рока предвиђеног за примедбе биће утврђена Листа добитника стипендије.

Наведене листе истакнуте су на интернет презентацији Министарства омладине и спорта -Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs.

Уз наведене листе објављена је и информација о начину и роковима подношења примедби по наведеном конкурсу.

Листе можете преузети ОВДЕ.

Партнери

Top