SAJAM PRAKSI I ZAPOŠLjAVANjA ZA STIPENDISTE FONDA ZA MLADE TALENTE U NAJBOLjIM KOMPANIJAMA

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente i Srpska asocijacija menadžera u petak, 27. februara 2015. godine organizuju sajam na kome će se najbolje kompanije u Srbiji predstaviti stipendistima Fonda i ponuditi programe praksi i zaposlenja. Ovom prilikom stipendisti Fonda imaće mogućnost da predstavnicima kompanija predaju svoje biografije a kompanije će kroz niz aktivnosti i programa za stipendiste na sajmu najboljim kandidatima omogućiti praksu i zaposlenje.

logo sajma za saopstenje

Neke od kompanija – članica Srpske asocijacije menadžera koje su potvrdile učešće na sajmu su Banka Intesa, MK Grupa, Societe General Srbija Banka, Gorenje, Henkel, Metropol Palace i druge. Ministarstvo omladine i sporta će sredinom nedelje objaviti spisak svih kompanija koje će učestvovati na sajmu i koje će stipendistima Fonda ponuditi stručne prakse i zaposlenje.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane stipendiste Fonda za mlade talente koji su na završnim godinama ili su završili studije iz oblasti ekonomije, medicine, psihologije, menadžmenta, organizacionih nauka, prava, matematike, marketinga, informacionih tehnologija, grafičkog dizajna, trgovine, elektrotehnike, tehnologije, mašinstva, poljoprivrede, arhitekture, građevinarstva, političkih nauka, primenjene umetnosti i turizma i ugostiteljstva da se prijave za učešće na sajmu i potvrdu dolaska proslede na mejl marijana.jovandic@mos.gov.rs najkasnije do četvrtka, 26. februara 2015. godine do 12 časova.

Sajam zapošljavanja za stipendiste Fonda će biti održan u petak, 27. februara 2015. godine u Palati Srbija (svečani ulaz, Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd) sa početkom u 12 časova a prilikom svečanog otvaranja sajma predviđeno je i potpisivanje Memoranduma o saradnji između Ministarstva omladine i sporta i Srpske asocijacije menadžera. Memorandum će potpisati Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta i Milan Petrović, predsednik Srpske asocijacije menadžera.

Partneri

Top