Prezentacije stipendija Fonda za mlade talente i Tempus kancelarije u Srbiji na fakultetima u Republici Srbiji

Fond za mlade talente Republike Srbije u saradnji sa Tempus kancelarijom u Srbiji održaće tokom novembra meseca seriju promocija svojih stipendija na fakultetima širom Srbije.

Studenti koji budu posetili prezentaciju imaće priliku da se bliže upoznaju sa aktivnostima i konkrusima koje raspisuje Fond za mlade talente, postignutim rezultatima, ostvarenim saradnjama i mogućnostima koje one pružaju stipendistima Fonda. Takođe, tom prilikom moći će da prisustvoju informativno – promotivnom skupu na kome će Erazmus Mundus predstaviti svoja dva programa Erasmus Mundus akcija 1 koji se tiče studenata koji upisuju studije drugog i trećeg stepena, i Erasmus Mundus akcija 2 koji pruža mogućnost razmene studentima u nekoj od zemalja Evropske unije.

Datumi održavanja zajedničkih prezentacija stipendija Fonda i Tempus kancelarije u Srbiji:

  1. Univerzitet u Beogradu - Elektrotehnički fakultet – četvrtak, 7. novembar, od 13 časova u sali 56 (Bulevar kralja Aleksandra 73);
  2. Univerzitet u Beogradu – Fakultet organizacionih nauka – 12. novembar od 12 do 14 časova;
  3. Univerzitet u Novom Sadu – petak, 15. novembar od 12 časova;
  4. Univerzitet u Beograd -Geografski fakultet – 18. novembar od 12 do 14 časova;
  5. Univerzitet u Kragujevcu – utorak, 19. novembar od 12 časova.

Fond za mlade talente Republike Srbije i Tempus kancelarija u Srbiji zajedničkim prezentacijama nastavljaju višegodišnju uspešnu saradnju promovisanja programa i konkursa stipendiranja mladih za studije u zemlji i inostranstvu.

Partneri

Top