PREKO 30 KOMPANIJA NA SAJMU PRAKSI I ZAPOŠLjAVANjA STIPENDISTA FONDA ZA MLADE TALENTE

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente i Srpska asocijacija menadžera podsećaju stipendiste Fonda za mlade talente da će u petak, 27. februara 2015. godine organizuju sajam na kome će se najbolje kompanije u Srbiji predstaviti i ponuditi programe praksi i zaposlenja. Ovom prilikom stipendisti Fonda imaće mogućnost da predstavnicima kompanija predaju svoje biografije a najbolji kandidati će dobiti mogućnost prakse i zaposlenja

Sajam je namenjen stipendistima Fonda koji su na završnim godinama ili su završili studije iz oblasti ekonomije, medicine, psihologije, menadžmenta, organizacionih nauka, prava, matematike, marketinga, informacionih tehnologija, grafičkog dizajna, trgovine, elektrotehnike, tehnologije, mašinstva, poljoprivrede, arhitekture, građevinarstva, rudarstva i energetike, geologije, turizma i ugostiteljstva, političkih nauka, filoloških nauka i umetnosti a stipendisti koji žele da učestvuju na sajmu mogu se prijaviti na mejl marijana.jovandic@mos.gov.rs najkasnije do četvrtka, 26. februara 2015. godine do 15 časova.

Sajam zapošljavanja za stipendiste Fonda će biti održan u petak, 27. februara 2015. godine u Palati Srbija (svečani ulaz, Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd) sa početkom u 12 časova a registracija stipendista za učešće na sajmu biće od 11 do 11:50 časova. Napominjemo da stipendisti koji dolaze na sajam ponesu više primeraka biografija kako bi ih predali predstavnicima kompanija.

Spisak kompanije koje su potvrdile učešće na sajmu možete preuzeti OVDE.

Partneri

Top