POZIV STIPENDISTIMA FONDA ZA UČEŠĆE NA INFO DANU “MLADI I EVROPSKE INTEGRACIJE”

Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Pregovaračkim timom za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji organizuje informativni dan na temu „Mladi i evropske integracije“.

info dan

Info dan će biti održan u ponedeljak, 24. novembra 2014. godine u Beogradu sa početkom u 11:00 časova (svi učesnici će biti blagovremno obavešteni o tačnom mestu održavanja info dana). Cilj info dana je upoznavanje mladih sa procesom evropskih integracija, obavezama Republike Srbije u procesu pridruživanja Evropskoj uniji, ali i o prednostima koje će imati građani, kao i sami mladi od članstva u EU.

Pozivamo sve zainteresovane stipendiste Fonda da se prijave i uzmu aktivno učešće na planiranom info danu. Izbor kandidata biće određen na osnovu motivacionog pisma (do 10 rečenica) o razlozima za učešće na info danu. Svi zainteresovani stipendisti Fonda mogu se prijaviti za učešće na Informativnom danu popunjavanjem formulara na linku http://goo.gl/forms/VPq8Bgzx75 

Prijave su otvorene do 17.11.2104. godine do 23:55 časova. Prijave koje pristignu nakon isteka roka neće biti uzete u razmatranje. Svi kandidati koji se prijave putem navedenog linka molimo da se prijave i putem e-mail adrese jelena.ilic@mos.gov.rs

Napominjemo da će za učesnike van Beograda biti refundirani troškovi prevoza u iznosu povratne autobuske/vozne karte a takođe, predviđeno je da se prilikom održavanja informativnog dana dodele Euro 26 kartice stipendistima Fonda za mlade talente koji su prisustvovali panel diskusiji „Mladi na čelu evropskih politika“ koja je održana u aprilu mesecu kao i stipendistima Fonda sa najboljim motivacionim pismom.

Partneri

Top