Potpisivanje Ugovora o stipendiranju za dobitnike stipendije koji svoje studije nastavljaju u inostranstvu u školskoj 2013/14. godini

Fond za mlade talente Republike Srbije obaveštava sve dobitnike stipendije po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije, Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu i na vodećim svetskim univerzitetima, za školsku 2013/14. godinu da će se potpisivanje Ugovora o stipendiranju obaviti:

u UTORAK, 3. DECEMBRA 2013. GODINEu Palati Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, 5 sprat, sala 533, u sledećim terminima:

- studenti sa početnim slovom prezimena A, B, V od 10:00 do 11:40 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena G, D, Đ, E, Ž, Z i I od 11:40 do 13:20 časova;

- studenti sa početnim slovom prezimena J, K i L od 13:20 do 15 :00 časova;

i u SREDU, 4. DECEMBRA 2013. GODINE u Palati Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, 4 sprat, sala 470, u sledećim terminima:

-  studenti sa početnim slovom prezimena M od 10:00 do 11:15 časova;

-   studenti sa početnim slovom prezimena N, O, P i R od 11:15 do 12:30 časova;

-   studenti sa početnim slovom prezimena S od 12:30 do 13:45 časova;

-    studenti sa početnim slovom prezimena  T, Ć, U, F, H, C, Č i Š od 13:45 do 15:00 časova.

Radna grupa Fonda za mlade talente podseća dobitnike stipendije da prilikom potpisivanja Ugovora o stipendiranju obavezno sa sobom ponesu važeća lična dokumenta radi identifikacije (lična karta ili pasoš) i platnu karticu banke u kojoj imaju otvoren lični dinarski tekući račun na svoje ime radi provere podataka i broja računa u Ugovoru o stipendiranju.

Za potpisivanje Ugovora o stipendiranju obavezno je lično prisustvo dobitnika stipendije. U izuzetnim i opravdanim slučajevima (bolest stipendiste ili opravadano odsustvo) potpisivanje Ugovora o stipendiranju može obaviti osoba sa ovlašćenjem za potpisivanje ugovora o stipendiranju koje je overeno u sudu ili opštini. Ovlašćeno lice mora sa sobom imati ličnu kartu, lične podatke i broj tekućeg računa dobitnika stipendije, u čije ime potpisuje Ugovor o stipendiranju.

Takođe, molimo sve dobitnike stipendije da u navedenom terminu potpišu Ugovor o stipendiranju kako bi se u što kraćem roku pripremili nalozi za isplatu stipendija za sve stipendiste i da se prilikom dolaska na potpisivanje ugovora o stipendiranju u Palatu Srbija adekvatno obuku radi nesmetanog ulaska u zgradu (nedozvoljen ulazak u trenerci i sportskoj opremi).

Još jednom čestitamo svim DOSITEJAMA!

Partneri

Top