Потписивање Уговора о стипендирању за добитнике стипендије који своје студије настављају у иностранству у школској 2013/14. години

Фонд за младе таленте Републике Србије обавештава све добитнике стипендије по Конкурсу за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније, Европске асоцијације за слободну трговину и на водећим светским универзитетима, за школску 2013/14. годину да ће се потписивање Уговора о стипендирању обавити:

у УТОРАК, 3. ДЕЦЕМБРА 2013. ГОДИНЕу Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило, 5 спрат, сала 533, у следећим терминима:

- студенти са почетним словом презимена А, Б, В од 10:00 до 11:40 часова;

- студенти са почетним словом презимена Г, Д, Ђ, Е, Ж, З и И од 11:40 до 13:20 часова;

- студенти са почетним словом презимена Ј, К и Л од 13:20 до 15 :00 часова;

и у СРЕДУ, 4. ДЕЦЕМБРА 2013. ГОДИНЕ у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило, 4 спрат, сала 470, у следећим терминима:

-  студенти са почетним словом презимена М од 10:00 до 11:15 часова;

-   студенти са почетним словом презимена Н, О, П и Р од 11:15 до 12:30 часова;

-   студенти са почетним словом презимена С од 12:30 до 13:45 часова;

-    студенти са почетним словом презимена  Т, Ћ, У, Ф, Х, Ц, Ч и Ш од 13:45 до 15:00 часова.

Радна група Фонда за младе таленте подсећа добитнике стипендијe да приликом потписивања Уговора о стипендирању обавезно са собом понесу важећа лична документа ради идентификације (лична карта или пасош) и платну картицу банке у којој имају отворен лични динарски текући рачун на своје име ради провере података и броја рачуна у Уговору о стипендирању.

За потписивање Уговора о стипендирању обавезно је лично присуство добитника стипендије. У изузетним и оправданим случајевима (болест стипендисте или оправадано одсуство) потписивање Уговора о стипендирању може обавити особа са овлашћењем за потписивање уговора о стипендирању које је оверено у суду или општини. Овлашћено лице мора са собом имати личну карту, личне податке и број текућег рачуна добитника стипендије, у чије име потписује Уговор о стипендирању.

Такође, молимо све добитнике стипендије да у наведеном термину потпишу Уговор о стипендирању како би се у што краћем року припремили налози за исплату стипендија за све стипендисте и да се приликом доласка на потписивање уговора о стипендирању у Палату Србија адекватно обуку ради несметаног уласка у зграду (недозвољен улазак у тренерци и спортској опреми).

Још једном честитамо свим ДОСИТЕЈАМА!

Партнери

Top