Fond za mlade talente učestvuje na Sajmu stipendija u Kragujevcu

U ponedeljak, 29. oktobra 2018. godine, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, održaće se jubilarni deseti po redu Sajam stipendija u Kragujevcu pod nazivom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“. Ovo će biti prilika da se studentima predstave aktuelni programi i konkursi stipendiranja za dodatno usavršavanje u zemlji i inostranstvu.

Među jedanaest izlagača koji će se ovom prilikom predstaviti studentima i diplomcima Univerziteta u Kragujevcu, naći se i Fond za mlade talente, koji će promovisati svoj program stipendiranja najboljih studenata na završnim godinama osnovnih i master akademskih studija u zemlji i najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima.

Uz bogatu ponudu flajera i promotivnog materijala, studentima će tokom trajanja Sajma za sva pitanja u vezi sa uslovima konkursa, na raspolaganju biti članovi Radne grupe Fonda.

Sajam će biti održan u holu Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu od 11 do 15 časova.

Partneri

Top