DOBITNICIMA STIPENDIJE ZA STUDIJE U SRBIJI PROSLEĐENA OBAVEŠTENjA O TERMINIIMA ZA POTPISIVANjE UGOVORA

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava dobitnike stipendije po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2014/15. godinu da je Radna grupa Fonda tokom ponedeljka (2. marta 2015. godine) i utorka (3. marta 2015. godine) na e-mail adrese svih dobitnika stipendije prosledila mejl sa terminima za potpisivanje Ugovora o stipendiranju po navedenom konkursu i ostalim bitnim informacijama u vezi potipisivanja ugovora.

potpisivanje_fond

Potpisivanje Ugovora o stipendiranju će se obaviti u Palati Srbija, istočno krilo, Bulevar Mihajla Pupina br. 2, Novi Beograd, u terminima koji su dobitnici stipendije dobili putem mejla. Molimo dobitnike stipendije da poštuju predviđene termine za potpisivanje kako bi u što kraćem roku počela isplata stipendije po navedenom konkursu.

Fond podseća dobitnike stipendije prilikom dolaska na potpisivanje Ugovora o stipendiranju ponesu lične dokumente i karticu sa brojem ličnog dinarskog tekućeg računa radi provere ličnih podataka koji su napisani u ugovoru, kao i da se obuku u skladu sa kodeksom oblačenja u državnim institucijama (u Palatu Srbija nije moguće ući u sportskoj obući i odeći).

Fond za mlade talente još jednom čestita dobitnicima stipendije Dositeja!

Partneri

Top