AMCHAMPS CLASS 2015 - MLADI LIDERI PROMENA

Američka privredna komora (AmCham) u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta – Fondom za mlade talente i svojim partnerima raspisuje poziv za  jedinstveni edukativni godišnji program AmChamps –Mladi lideri promena. logo-amchampsProgram je namenjen studentima Univerziteta u Beogradu, koji se nalaze na završnoj godini osnovnih akademskih studija ili su na master studijama i imaju do 25 godina. U programu će učestvovati 20 studenata, od čega će 5 biti stipendisti Fonda za mlade talente.AmChamps obuhvata seriju predavanja, radionica i vannastavnih aktivnosti koje se održavaju tokom cele godine, gde studenti uz podršku mladih menadžera iz kompanija članica AmCham-a prikupljaju bodove na osnovu kojih dobijaju mogućnost da osvoje neku od nagrada.

U koliko želite da proširite znanje i vidike, unapredite veštine koje su neophodne u savremenom poslovanju i ostvarite kontakte sa uspešnim ljudima vodećih kompanija u zemlji pravi je trenutak da popunite prijavni formular i uđete u izbor za učesnike ovog prestižnog programa.

Prijavni formular i raspored predavanja i radonica možete preuzeti OVDE.

Prijave možete poslati putem mail-a na marijana.jovandic@mos.gov.rs do 20. novembra 2014. godine, a kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju u prvoj polovini decembra, nakon čega će biti izabrano 20 najboljih kandidata.

Partneri

Top